T’acompanyem en tot el procés. Ara, tenir la millor hipoteca es més fàcil que mai.

Què fem? Negociació bancària. Quan parlem d’intermediació financera a nivell hipotecari ens referim a un servei que t’ajuda i guia en la feixuga tasca de la contractació de la teva futura hipoteca. És aquí on Forcada Consultors actua perquè de manera àgil i transparent puguis accedir a les millors condicions adaptades al teu perfil de client.

Demanaràs una hipoteca sense consultar-nos?

Anàlisis gratuit

Només cobrem els nostres honoraris si et compensa la hipoteca que t’oferim i finalment la signes.

Millors condicions

Busquem les millors condicions per el teu perfil entre tota l’oferta actual de productes hipotecaris.

Atenció personalitzada

Treballem de manera personalitzada per a tu i ens adaptem a les teves necessitats.

Com s’aconsegueix la millor hipoteca?

Coneixent el mercat hipotecari, ja que és molta l’oferta i de naturalesa molt canviant, tenir un ampli coneixement permet trobar el producte més adequat per a cada perfil. D’altra banda, tenir la capacitat de fer-ho de forma àgil i transparent resulten també claus per a la seva consecució.

Amb les hipoteques a través de Forcada Consultors comptes amb la tranquil·litat que buscarem les millors condicions possibles i adaptades al teu perfil. Des de Forcada Consultors treballem per aportar als nostres clients la major transparència i agilitat a l’hora de contractar la hipoteca anant de la mà d’un dels nostres agents. Quan sol·licites informació no només estàs començant un procés d’informació sinó que a més estàs fent un amic que t’ajudarà a prendre la millor decisió.

La finalitat i objectiu del servei són la consecució de bones condicions i característiques però la nostra clau està en l’anàlisi personalitzat.

Comptar amb un bon expert en el procés de contractar la teva hipoteca pot repercutir en un estalvi considerable durant tota la vida del préstec. Unes dècimes menys en el diferencial de la hipoteca o comissions i despeses molt baixes poden marcar la diferència. La clau? La negociació bancària.

A més tens el nostre compromís que negociarem pels teus interessos davant les entitats en tot moment i fins a oferir-te, en certs casos, la possibilitat de negociar alguns punts més amb la finalitat d’aconseguir una hipoteca a mida.

Les nostres millors hipoteques en l’actualitat

Hipoteca Fixe

Les hipoteques fixes són aquelles les quals el tipus d’interès no varia durant tota la vigència de la hipoteca. Ideal per a aquelles persones que desitgen tenir una estabilitat en les quotes al llarg de tota la vida del préstec.

Desde 2,60%

Tipus d’interès

80% del preu de compra

Import

30 anys

Termini

Seguro de vida y de la llar

Requisits